Pizza marinera

Pizza marinera

3.4 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
3 unidades

Υλικά

Masa
  • de agua
    220 g
  • de azúcar
    1 cucharadita
  • de levadura prensada fresca
    20 g
  • de harina de fuerza
    400 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de tinta de calamar
    2 - 4 sobres
  • de aceite de oliva virgen extra (un poco más para engrasar el bol)
    20 g
Cobertura
  • de aceite de oliva virgen extra
    30 g
  • diente de ajo
    1
  • gambones crudos enteros
    9
  • de tomate troceado en conserva
    150 g
  • hojas de albahaca fresca
    3 - 4
  • de sal
    1 pellizco
  • de mejillones frescos limpios
    150 g
  • de chirlas frescas (remojadas en agua con sal durante 30 minutos)
    150 g
Montaje y horneado
  • chipirón entero fresco (200 g) cortados en rodajas
    3

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 752 kcal / 3153 kJ
Πρωτεΐνη 39 g
Λιπαρά 21.3 g
Υδατάνθρακες 101.2 g
Φυτικές ίνες 5.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων