
Συσκευές & Αξεσουάρ
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 16ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Mutabbal beitinjan (eggplant dip)
-
eggplant (approx. 400 g), cut into halves lengthways and skin pricked all over with a fork1
-
garlic cloves unpeeled3
-
olive oil plus extra for drizzling50 g
-
lemon juice1 tbsp
-
sea salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
pitted Kalamata olives40 g
-
ground cumin1 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
tahini (see Tips)20 g
-
natural yoghurt30 g
Flaxseed (linseed) crackers
-
flaxseeds (linseeds)230 g
-
onion30 g
-
garlic clove1
-
red capsicum deseeded and cut into quarters100 g
-
green capsicum deseeded and cut into quarters100 g
-
tomatoes cut into quarters400 g
-
sun-dried tomatoes drained4
-
water room temperature250 g
-
dried Italian herbs2 tsp
-
sea salt to taste½ tsp
-
pomegranate arils, for garnishing
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
608 kcal /
2553.8 kJ
Πρωτεΐνη
18.4 g
Λιπαρά
48.6 g
Υδατάνθρακες
13.5 g
Φυτικές ίνες
25.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.6 g
Νάτριο
649.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheeseburger Meatball and potato wedge traybake
1h
Cecina and goat's cheese croquettes
9h 20min
Keto crackers
1h
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Cheeseburger sliders
Pas d’évaluation
Energy breakfast bars
Pas d’évaluation
Steamed mocha scrolls XXL
50min
Green pea and feta hummus wraps
Pas d’évaluation
Date and nut balls
Pas d’évaluation
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5min
Protein Bars
50min