Συσκευές & Αξεσουάρ
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Batter
-
buckwheat flour200 g
-
milk300 g
-
medium egg1
-
water250 g
-
fine sea salt1 tsp
-
salted butter40 g
Filling
-
unsalted butter20 g
-
dessert apple peeled, cored, cut in 8 pieces3
-
scallops12
-
15 g Calvadosbrandy15 g
-
double cream150 g
-
smoked pork sausage cut in pieces plus 6 thin slices (andouille or kabanos)85 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
21.3 g
Θερμίδες
1943 kJ /
463 kcal
Λιπαρά
24.5 g
Υδατάνθρακες
38.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Dining in with Friends
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGuinness® Bread
1ωρ. 45 λεπτ.
Salmon Burger
2ωρ. 20 λεπτ.
Keralan Fish Curry
30 λεπτ.
Cod and Spinach Soup
40 λεπτ.
Menu: Tuna on Tomato Sauce with Rice; Peaches and Cream Dessert
45 λεπτ.
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 λεπτ.
Seafood Korma
40 λεπτ.
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 λεπτ.
Salmon and Mushroom Rice
1ωρ.
Menu: Broccoli and Gorgonzola Soup, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
1ωρ. 45 λεπτ.
Seafood and Pork Stew
1ωρ. 10 λεπτ.
Suya Beef Skewers
45 λεπτ.