Cukinia nadziewana kaszą jaglaną

Cukinia nadziewana kaszą jaglaną

4.7 1.9K βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • cukinie nieduże (każda po ok. 250 g), ze skórką
    4
  • soli plus dodatkowa ilość do przyprawienia cukinii
    1 łyżeczka
  • pieprzu czarnego, mielonego plus dodatkowa ilość do przyprawienia cukinii
    2 szczypty
  • sera parmezan pokrojonego na kawałki lub innego twardego, żółtego sera
    100 g
  • cebuli przekrojonej na pół
    70 g
  • ząbki czosnku
    2
  • oliwy z oliwek plus dodatkowa ilość do natłuszczenia naczynia żaroodpornego
    20 g
  • marchewki pokrojonej na kawałki
    150 g
  • pomidorów pokrojonych w ćwiartki
    200 g
  • kaszy jaglanej
    100 g

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 303.8 kcal / 1271.1 kJ
Πρωτεΐνη 15.1 g
Λιπαρά 13.3 g
Υδατάνθρακες 32.8 g
Φυτικές ίνες 6.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.2 g
Νάτριο 971.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων