Bieszczadzkie fuczki z cebulą

Bieszczadzkie fuczki z cebulą

4.5 424 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • kapusty kiszonej odciśniętej z soku (patrz wskazówka)
    500 g
  • mąki pszennej
    250 g
  • soli
    ¼ - ½ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ¼ łyżeczki
  • cząbru, suszonego
    ½ łyżeczki
  • majeranku, suszonego
    ½ łyżeczki
  • kminku, mielonego
    ¼ łyżeczki
  • mleka
    220 - 250 g
  • jajka
    2
  • masło klarowane do smażenia
    olej rzepakowy, do smażenia
  • cebule (ok. 200 g), pokrojone w 5 mm plastry
    2
  • kwaśna śmietana, 18% tłuszczu do podania
  • koperek, świeży do podania

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 380.5 kcal / 1592 kJ
Πρωτεΐνη 14.2 g
Λιπαρά 5.2 g
Υδατάνθρακες 69.6 g
Φυτικές ίνες 7.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.1 g
Νάτριο 1115.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων