Pęczotto z pomidorami

Pęczotto z pomidorami

4.5 779 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • kaszy jęczmiennej pęczak
    250 g
  • sera mozzarella pokrojonego na kawałki
    50 - 70 g
  • pomidorów pokrojonych w ćwiartki
    450 g
  • cebuli przekrojonej na pół
    50 g
  • ząbki czosnku
    3
  • masła
    30 g
  • oregano, suszonego
    2 łyżeczki
    2 łyżeczki ziół prowansalskich, suszonych
  • soli
    ½ łyżeczki
  • wody
    475 g
  • koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
    1 łyżeczka
    1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ½ łyżeczki
  • liście bazylii, świeże (προαιρετικό πεδίο) drobno posiekane, do dekoracji

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 341.3 kcal / 1428.8 kJ
Πρωτεΐνη 11.3 g
Λιπαρά 10.8 g
Υδατάνθρακες 55.5 g
Φυτικές ίνες 6.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.3 g
Νάτριο 366 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων