
Συσκευές & Αξεσουάρ
Oatcakes with Moroccan hommus
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Oatcakes
-
unsalted butter cut into pieces (4-5 cm)30 g
-
water70 g
-
sea salt½ tsp
-
raw sugar1 tbsp
-
rolled oats180 g
-
bicarbonate of soda¼ tsp
Harissa
-
fresh red chillies cut into pieces150 g
-
boiling water600 g
-
cumin seeds2 ½ tsp
-
coriander seeds2 tsp
-
garlic cloves5
-
extra virgin olive oil40 g
-
salt1 tsp
Moroccan hommus
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
water2 tbsp
-
lime juice (approx. 1 lime)2 tbsp
-
tahini (see Tips)1 tbsp
-
sea salt½ tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1195.5 kcal /
5021.3 kJ
Πρωτεΐνη
27.9 g
Λιπαρά
72.7 g
Υδατάνθρακες
92.2 g
Φυτικές ίνες
32.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.8 g
Νάτριο
937.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Vegetarian Kitchen
87 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHua sheng ma shu (peanut mochi)
30 λεπτ.
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1ωρ.
BBQ chicken winglets
1ωρ. 15 λεπτ.
Currywurst (sausages with curry ketchup)
20 λεπτ.
Flaky filo fingers
1ωρ. 30 λεπτ.
Protein Bars
50 λεπτ.
Muffin pan chorizo frittatas
30 λεπτ.
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50 λεπτ.
Pickled watermelon rind
1ωρ. 30 λεπτ.
Hidden veg sausage rolls
45 λεπτ.
Charcoal waffle cones
Καμία βαθμολογία
Gluten free waffle cones
35 λεπτ.