Συσκευές & Αξεσουάρ
Oatcakes with Moroccan hommus
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Oatcakes
-
unsalted butter cut into pieces (4-5 cm)30 g
-
water70 g
-
sea salt½ tsp
-
raw sugar1 tbsp
-
rolled oats180 g
-
bicarbonate of soda¼ tsp
Harissa
-
fresh red chillies cut into pieces150 g
-
boiling water600 g
-
cumin seeds2 ½ tsp
-
coriander seeds2 tsp
-
garlic cloves5
-
extra virgin olive oil40 g
-
salt1 tsp
Moroccan hommus
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
water2 tbsp
-
lime juice (approx. 1 lime)2 tbsp
-
tahini (see Tips)1 tbsp
-
sea salt½ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
937.7 mg
Πρωτεΐνη
27.9 g
Θερμίδες
5021.3 kJ /
1195.5 kcal
Λιπαρά
72.7 g
Φυτικές ίνες
32.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.8 g
Υδατάνθρακες
92.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Vegetarian Kitchen
87 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKeto crackers
1ωρ.
Waffle cones
35 λεπτ.
Carrot cake bliss balls
40 λεπτ.
Vanilla protein balls
20 λεπτ.
Vegie crackers
12ωρ. 10 λεπτ.
Gluten free sausage rolls
2ωρ. 5 λεπτ.
Falafel with beetroot hommus
20 λεπτ.
Rice crisp bars
1ωρ. 10 λεπτ.
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1ωρ. 50 λεπτ.
Cheeseburger sliders
2ωρ. 40 λεπτ.
Date and nut balls
20 λεπτ.
Protein Bars
50 λεπτ.