
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lemon and lamb pie with filo topping
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
boneless lamb leg cut into pieces (4 cm)1500 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
celery stalks trimmed and cut into thirds3
-
olive oil20 g
-
water450 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
cinnamon quill1
-
fresh dill leaves only8 sprigs
-
plain flour2 tbsp
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 2 lemons)80 g
-
egg yolks2
-
fresh silverbeet (2 bunches), trimmed and cut into pieces340 g
-
marinated artichoke hearts drained and cut into quarters (optional)400 g
-
butter cut into pieces100 g
-
filo pastry8 sheets
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
785.3 kcal /
3298.3 kJ
Πρωτεΐνη
59.8 g
Λιπαρά
51.1 g
Υδατάνθρακες
18.6 g
Φυτικές ίνες
9.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
22 g
Νάτριο
620.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Hearty casseroles and bakes
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνEasy Chinese beef and tomato
40 λεπτ.
Shredded Lamb ragù
1ωρ. 25 λεπτ.
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy
3ωρ. 15 λεπτ.
Easy lamb hotpot
2ωρ.
Lemon roast chicken
1ωρ. 35 λεπτ.
Beef and beer pie
1ωρ. 40 λεπτ.
Chicken and risoni bake
1ωρ. 15 λεπτ.
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 λεπτ.
Chinese-style beef stew
3ωρ. 30 λεπτ.
Chicken tikka masala with saffron rice
4ωρ. 40 λεπτ.
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
45 λεπτ.
Chicken korma with cashews
30 λεπτ.