
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lemon and lamb pie with filo topping
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
boneless lamb leg cut into pieces (4 cm)1500 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
celery stalks trimmed and cut into thirds3
-
olive oil20 g
-
water450 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
cinnamon quill1
-
fresh dill leaves only8 sprigs
-
plain flour2 tbsp
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 2 lemons)80 g
-
egg yolks2
-
fresh silverbeet (2 bunches), trimmed and cut into pieces340 g
-
marinated artichoke hearts drained and cut into quarters (optional)400 g
-
butter cut into pieces100 g
-
filo pastry8 sheets
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
785.3 kcal /
3298.3 kJ
Πρωτεΐνη
59.8 g
Λιπαρά
51.1 g
Υδατάνθρακες
18.6 g
Φυτικές ίνες
9.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
22 g
Νάτριο
620.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Hearty casseroles and bakes
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPlaited pork pie
40min
Crispy sticky sesame chicken
45min
Hoisin pork bowl
45min
Creamy honey mustard chicken
1u.
Delish pesto nuggets
40min
Meatballs in tomato sauce
1u. 10min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50min
Everyone's favourite chicken curry
40min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Hainanese chicken and rice
1u. 50min