
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lemon and lamb pie with filo topping
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
boneless lamb leg cut into pieces (4 cm)1500 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
celery stalks trimmed and cut into thirds3
-
olive oil20 g
-
water450 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
cinnamon quill1
-
fresh dill leaves only8 sprigs
-
plain flour2 tbsp
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 2 lemons)80 g
-
egg yolks2
-
fresh silverbeet (2 bunches), trimmed and cut into pieces340 g
-
marinated artichoke hearts drained and cut into quarters (optional)400 g
-
butter cut into pieces100 g
-
filo pastry8 sheets
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
620.7 mg
Πρωτεΐνη
59.8 g
Θερμίδες
3298.3 kJ /
785.3 kcal
Λιπαρά
51.1 g
Φυτικές ίνες
9.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
22 g
Υδατάνθρακες
18.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Hearty casseroles and bakes
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChooky rice
45min
Moroccan lamb with couscous
1h 50min
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50min
Family chicken galette
1h 55min
Quick gyros with tzatziki
30min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Lamb and fennel ragu
4h 35min
Filo chicken pie
45min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1h 30min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Chicken Tikka Masala Pasta
45min
Five spice chicken with asparagus and pea salad (MEATER®)
2h 10min