Gomiti, olive e acciughe

Gomiti, olive e acciughe

3.6 15 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 50 g di cipolla a metà
  • ½ spicchio di aglio
  • 3 foglie di salvia fresca lavate ed asciugate
  • 1 cucchiaino di origano fresco
  • 4 filetti di acciuga sott'olio
  • 15 olive nere denocciolate
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 600 g di polpa di pomodoro a pezzi
  • 320 g di pasta secca corta tipo gomiti (o altro tipo di pasta cottura 11 minuti)
  • 5 foglie di basilico fresco lavate ed asciugate
  • 120 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
  • 30 g di pecorino Romano (προαιρετικό πεδίο)

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 453 kcal / 1895 kJ
Πρωτεΐνη 14 g
Λιπαρά 17.9 g
Υδατάνθρακες 63 g
Φυτικές ίνες 3.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων