Risotto arancione con zucca e carota

Risotto arancione con zucca e carota

4.5 310 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    40 g
  • di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
    200 g
  • di carote pelate a pezzi (2-3 cm)
    150 g
  • di zenzero in polvere (προαιρετικό πεδίο)
    1 cucchiaino raso
  • di foglie di salvia secca
    1 cucchiaino
    2 foglie di salvia fresca
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di burro freddo a pezzi
    40 g
  • di riso Carnaroli (cottura 17 minuti)
    320 g
  • di vino bianco
    100 g
  • di acqua
    700 g
  • dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
    1

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 447 kcal / 1870 kJ
Πρωτεΐνη 9.7 g
Λιπαρά 16.6 g
Υδατάνθρακες 69 g
Φυτικές ίνες 0 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων