Risotto viola al radicchio e scamorza

Risotto viola al radicchio e scamorza

4.5 278 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    60 g
  • di scamorza affumicata a pezzi (2-3 cm)
    120 g
  • di pepe bianco macinato
    2 pizzichi
  • di scalogno a metà
    30 g
  • radicchio rosso a listarelle sottili
    150 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di riso Carnaroli (cottura 17 minuti)
    320 g
  • di vino rosso
    100 g
  • di acqua
    800 g
  • dado per brodo vegetale
    1
  • di burro freddo a pezzi
    30 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 554 kcal / 2318 kJ
Πρωτεΐνη 18.5 g
Λιπαρά 26 g
Υδατάνθρακες 65.7 g
Φυτικές ίνες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων