Alcachofas a la romana

3.3 28 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 unidades

Υλικά

  • alcachofas frescas (con tallo)
    4
  • de zumo de limón
    2 cucharadas
  • de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
    10 - 12 ramitas
  • diente de ajo
    ½ - 1
  • de sal
    1 pellizco
  • de aceite de oliva
    40 g
  • de vino blanco seco
    100 g
  • de agua
    300 g
  • pastilla de caldo de verduras
    ½

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 136 kcal / 571 kJ
Πρωτεΐνη 1.9 g
Λιπαρά 10.1 g
Υδατάνθρακες 6.8 g
Φυτικές ίνες 2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.4 g
Νάτριο 89.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων