Focaccia de Puglia

Focaccia de Puglia

4.6 165 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
12 raciones

Υλικά

  • de patata en trozos de 2-3 cm
    150 g
  • de agua
    250 g
  • de levadura prensada fresca
    25 g
    2 ½ cucharaditas de levadura de panadería deshidratada, (10 g)
  • de azúcar
    1 cucharadita
  • de aceite de oliva virgen extra (y algo más para engrasar)
    50 g
  • de harina de fuerza
    350 g
  • de harina
    150 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • dientes de ajo
    2
  • de tomates cherry en mitades
    200 g
  • de orégano seco
    1 pellizco
  • de sal gorda
    1 cucharada

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 197 kcal / 827 kJ
Πρωτεΐνη 6.1 g
Λιπαρά 3.7 g
Υδατάνθρακες 34.8 g
Φυτικές ίνες 2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.6 g
Νάτριο 668.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων