Focaccia con manzana al tomillo

Focaccia con manzana al tomillo

4.4 40 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
12 raciones

Υλικά

  • de cebolleta en trozos
    30 g
  • chalota en mitades
    1
  • de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
    40 g
  • manzana para cocinar pelada, en dados de 1 cm
    1
  • de tomillo fresco (solo las hojas)
    5 ramitas
  • de sal
    2 ½ cucharaditas
  • de agua
    280 g
  • de azúcar
    1 cucharadita
    1 cucharadita de melaza de cebada malteada
  • de levadura prensada fresca
    25 g
    2 ½ cucharaditas de levadura de panadería deshidratada
  • de harina de fuerza
    500 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 200 kcal / 839 kJ
Πρωτεΐνη 6.1 g
Λιπαρά 4.2 g
Υδατάνθρακες 34.6 g
Φυτικές ίνες 2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.6 g
Νάτριο 488.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων