Συσκευές & Αξεσουάρ
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50ωρ. 15 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
buckwheat groats60 g
-
cold water for soaking
-
fennel bulb trimmed and cut into quarters300 g
-
carrots cut into pieces (4 cm)200 g
-
celery stalk cut into pieces (4 cm)1
-
green apple cored and cut into quarters1
-
lemon juice2 tbsp
-
spring onions/shallots cut into pieces (4 cm)2
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
sumac2 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 - 5 sprigs
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
salt2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
slivered almonds20 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
65.8 mg
Πρωτεΐνη
2.4 g
Θερμίδες
489.1 kJ /
116.5 kcal
Λιπαρά
6.3 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.9 g
Υδατάνθρακες
10.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Focus on Buckwheat
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSoba noodle and tofu salad
35 Min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 Min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 Min
Quinoa salad with mango salsa
1 Std.
Chilli and garlic prawns
1 Std. 10 Min
Prawn tempura with mango salad & spicy chilli dressing
35 Min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 Std. 20 Min
Spiced garlic prawns and calamari
15 Min
Salmon, asparagus and potato salad
40 Min
Curried carrot and ginger soup
40 Min
Chicken and mango salad
35 Min
Parmesan gelato
4 Std. 30 Min