Συσκευές & Αξεσουάρ
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50ωρ. 15 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
buckwheat groats60 g
-
cold water for soaking
-
fennel bulb trimmed and cut into quarters300 g
-
carrots cut into pieces (4 cm)200 g
-
celery stalk cut into pieces (4 cm)1
-
green apple cored and cut into quarters1
-
lemon juice2 tbsp
-
spring onions/shallots cut into pieces (4 cm)2
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
sumac2 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 - 5 sprigs
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
salt2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
slivered almonds20 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
65.8 mg
Πρωτεΐνη
2.4 g
Θερμίδες
489.1 kJ /
116.5 kcal
Λιπαρά
6.3 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.9 g
Υδατάνθρακες
10.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Focus on Buckwheat
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBuffalo Chicken Spring Rolls
1 godz. 30 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Rosemary and green peppercorn pork fillet
5 godz. 15 min
Oysters Kilpatrick
15 min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35 min
Cobb salad with buttermilk dressing
1 godz.
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Versatile smooth soup
45 min
Beetroot carpaccio with burrata
1 godz. 25 min
Sicilian prawn salad
40 min
Aussie potato salad
1 godz. 30 min
Shichimi togarashi seasoning
1 godz. 10 min