
Συσκευές & Αξεσουάρ
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
cod fillets thick cut, skinless, boneless (approx. 120 g each)4
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
cayenne pepper½ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
vegetable oil plus 1-2 Tbsp for frying50 g
-
dried fennel seeds1 tsp
-
black mustard seeds1 tsp
-
onions quartered170 g
-
garlic cloves2
-
tinned chopped tomatoes (1 x 400 g tin)400 g
-
ground cumin2 tsp
-
garam masala½ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
24.9 g
Θερμίδες
1137 kJ /
272 kcal
Λιπαρά
14.9 g
Υδατάνθρακες
9.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon and Courgette en Croute
1ωρ.
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 λεπτ.
Tomato and Haddock Rice
50 λεπτ.
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1ωρ.
Salmon Fishcakes
1ωρ. 50 λεπτ.
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1ωρ. 30 λεπτ.
Salmon and Fennel Risotto
25 λεπτ.
Fish and potatoes with tomato sauce
50 λεπτ.
Steamed Salmon with Courgetti
35 λεπτ.
Seafood Korma
40 λεπτ.
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 λεπτ.
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 λεπτ.