Συσκευές & Αξεσουάρ
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
cod fillets thick cut, skinless, boneless (approx. 120 g each)4
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
cayenne pepper½ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
vegetable oil plus 1-2 Tbsp for frying50 g
-
dried fennel seeds1 tsp
-
black mustard seeds1 tsp
-
onions quartered170 g
-
garlic cloves2
-
tinned chopped tomatoes (1 x 400 g tin)400 g
-
ground cumin2 tsp
-
garam masala½ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
24.9 g
Θερμίδες
1137 kJ /
272 kcal
Λιπαρά
14.9 g
Υδατάνθρακες
9.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed Thai-style fish cakes
45 λεπτ.
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1ωρ. 30 λεπτ.
Quinoa Salmon Patties
1ωρ. 20 λεπτ.
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1ωρ.
Prawn Bhuna
30 λεπτ.
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1ωρ.
Coconut Bao with Prawns
1ωρ. 40 λεπτ.
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 λεπτ.
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 λεπτ.
Baby-friendly Salmon Fishcakes
1ωρ. 25 λεπτ.
Seafood Soup
Καμία βαθμολογία
Cod and Spinach Soup
Καμία βαθμολογία