Συσκευές & Αξεσουάρ
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
onions sliced (3 mm)200 g
-
haddock fillets thick cut, skinless, boneless600 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
plain yoghurt425 g
-
ground cumin2 tsp
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
cayenne pepper½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
garam masala¼ tsp
-
ground coriander2 Tbsp
-
lemon juice2 Tbsp
-
vegetable oil50 g
-
unsalted butter40 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing2 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
23.8 g
Θερμίδες
1313 kJ /
314 kcal
Λιπαρά
18.8 g
Υδατάνθρακες
12.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
A Taste of India
72 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 λεπτ.
Orzo with Salmon and Spinach
40 λεπτ.
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 λεπτ.
Seafood Risotto
40 λεπτ.
Prawn Chow Mein
45 λεπτ.
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 λεπτ.
Prawn Saganaki with Feta
35 λεπτ.
Coconut Bao with Prawns
1ωρ. 40 λεπτ.
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 λεπτ.
Quinoa Salmon Patties
1ωρ. 20 λεπτ.
Keralan Fish Curry
30 λεπτ.
Prawn and Chorizo Paella
45 λεπτ.