
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
onions sliced (3 mm)200 g
-
haddock fillets thick cut, skinless, boneless600 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
plain yoghurt425 g
-
ground cumin2 tsp
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
cayenne pepper½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
garam masala¼ tsp
-
ground coriander2 Tbsp
-
lemon juice2 Tbsp
-
vegetable oil50 g
-
unsalted butter40 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing2 sprigs
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
314 kcal /
1313 kJ
Πρωτεΐνη
23.8 g
Λιπαρά
18.8 g
Υδατάνθρακες
12.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

A Taste of India
72 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνThai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 λεπτ.
Salmon and Mushroom Rice
30 λεπτ.
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1ωρ. 30 λεπτ.
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 λεπτ.
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 λεπτ.
Tuna Fishcakes
1ωρ. 15 λεπτ.
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1ωρ.
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 λεπτ.
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 λεπτ.
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 λεπτ.
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 λεπτ.
Fish and potatoes with tomato sauce
50 λεπτ.