Lentejas con tomate y acelgas

Lentejas con tomate y acelgas

4.5 157 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

  • de cebolla en trozos
    100 g
  • dientes de ajo
    1 - 2
  • de aceite de oliva virgen extra
    40 g
  • de tomate troceado en conserva
    400 g
  • de hojas de acelgas en trozos
    400 g
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de azúcar (προαιρετικό πεδίο)
    ½ cucharadita
  • de pimienta de Cayena molida
    2 pellizcos
  • de lentejas cocidas (en conserva) (lavadas y escurridas)
    400 g
  • de agua
    200 - 250 g
  • de piel de limón rallada
    1 cucharadita
  • de cilantro fresco picado
    1 cucharadita

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 147 kcal / 614 kJ
Πρωτεΐνη 7.49 g
Λιπαρά 7.11 g
Υδατάνθρακες 13.21 g
Φυτικές ίνες 7.04 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων