Συσκευές & Αξεσουάρ
佛跳牆
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
8 人份
Υλικά
-
油10 克
-
蒜頭10 克
-
新鮮紅辣椒 (προαιρετικό πεδίο) 切片5 克
-
蝦米30 克
-
蔥 切段20 克
-
50 克 紹興酒米酒50 克
-
大白菜 (梗切絲,葉切段)400 克
-
乾香菇10 克
-
新鮮竹筍 先以滾水川燙去除澀味,切塊150 克
-
高湯 (雞肉或大骨皆可)1000 克
-
熟鳥蛋 或黃金魚蛋120 克
-
排骨酥200 克
-
炸芋頭300 克
-
熟白果 (προαιρετικό πεδίο)20 克
-
豬腳筋 切大段300 克
-
醬油50 克
-
蠔油20 克
-
魚皮 切段200 克
-
干貝50 克
-
海蔘 切段100 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
39.9 g
Θερμίδες
1585 kJ /
378 kcal
Λιπαρά
13.9 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Υδατάνθρακες
23.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
美善品美味秘密
157 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν
閤家團圓年菜
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν