
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
5 portions
Υλικά
Dried fruit compote
-
water500 g
-
raw sugar100 g
-
cinnamon quill1
-
whole cloves4
-
lemon zest only (4 x 1 cm pieces), no white pith1
-
dried apricots50 g
-
dried pears50 g
-
pitted prunes50 g
-
dried apple40 g
-
dried peaches50 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Ricotta pancakes
-
ricotta (see Tips)440 g
-
full cream milk190 g
-
eggs separated4
-
gluten free flour mix (see Tips)180 g
-
gluten free baking powder (see Tips)1 tsp
-
salt1 pinch
-
butter for frying50 g
-
yoghurt to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
639.6 kcal /
2686.8 kJ
Πρωτεΐνη
21.5 g
Λιπαρά
26.5 g
Υδατάνθρακες
81.9 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
15.6 g
Νάτριο
456.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Good food, gluten free
94 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHam and cheese quinoa muffins
1ωρ. 30 λεπτ.
Magic muffins (Noni Jenkins)
30 λεπτ.
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1ωρ. 35 λεπτ.
Breakfast fruit bars
1ωρ. 20 λεπτ.
Prosciutto and basil egg cups
40 λεπτ.
Grain-free granola (Noni Jenkins)
40 λεπτ.
American-style pancakes
45 λεπτ.
Blueberry brioche buns
1ωρ. 50 λεπτ.
Nutty pancakes with stone fruit compote
1ωρ.
Sweet potato pikelets
45 λεπτ.
Crumble muffins
35 λεπτ.
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1ωρ. 45 λεπτ.