
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
5 portions
Υλικά
Dried fruit compote
-
water500 g
-
raw sugar100 g
-
cinnamon quill1
-
whole cloves4
-
lemon zest only (4 x 1 cm pieces), no white pith1
-
dried apricots50 g
-
dried pears50 g
-
pitted prunes50 g
-
dried apple40 g
-
dried peaches50 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Ricotta pancakes
-
ricotta (see Tips)440 g
-
full cream milk190 g
-
eggs separated4
-
gluten free flour mix (see Tips)180 g
-
gluten free baking powder (see Tips)1 tsp
-
salt1 pinch
-
butter for frying50 g
-
yoghurt to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
639.6 kcal /
2686.8 kJ
Πρωτεΐνη
21.5 g
Λιπαρά
26.5 g
Υδατάνθρακες
81.9 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
15.6 g
Νάτριο
456.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Good food, gluten free
94 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCoconut rice with Asian inspired pork and eggs
40 Min
CADA (4 ingredient muesli)
10 Min
Banana pancakes with cinnamon yoghurt (9 months+)
15 Min
Blueberry jam
35 Min
Carrot poppy seed muffins
1 Std. 15 Min
Spinach and leek frittata
40 Min
Sweet potato pikelets
45 Min
Savoury potato bundt
1 Std. 55 Min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 Min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1 Std. 5 Min
Banana oat clusters
55 Min
Mushrooms with pistachio butter
35 Min