
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Honeycomb butter
-
honeycomb (e.g. Crunchie® or Violet Crumble®), broken into pieces100 g
-
pouring (whipping) cream600 g
-
chilled water500 g
-
honey2 tbsp
Ricotta and banana pancakes
-
unsalted butter plus extra for frying75 g
-
caster sugar40 g
-
baking powder3 tsp
-
eggs2
-
plain flour300 g
-
full cream milk500 - 570 g
-
ripe bananas thinly sliced450 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1106.7 kcal /
4648.2 kJ
Πρωτεΐνη
25.9 g
Λιπαρά
64.4 g
Υδατάνθρακες
108.9 g
Φυτικές ίνες
3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
40.6 g
Νάτριο
1133.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Focus on Ricotta
7 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCoconut rice with Asian inspired pork and eggs
40 min
CADA (4 ingredient muesli)
10 min
Banana pancakes with cinnamon yoghurt (9 months+)
15 min
Blueberry jam
35 min
Carrot poppy seed muffins
1 h 15 min
Spinach and leek frittata
40 min
Sweet potato pikelets
45 min
Savoury potato bundt
1 h 55 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1 h 5 min
Banana oat clusters
55 min
Mushrooms with pistachio butter
35 min