
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Honeycomb butter
-
honeycomb (e.g. Crunchie® or Violet Crumble®), broken into pieces100 g
-
pouring (whipping) cream600 g
-
chilled water500 g
-
honey2 tbsp
Ricotta and banana pancakes
-
unsalted butter plus extra for frying75 g
-
caster sugar40 g
-
baking powder3 tsp
-
eggs2
-
plain flour300 g
-
full cream milk500 - 570 g
-
ripe bananas thinly sliced450 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1106.7 kcal /
4648.2 kJ
Πρωτεΐνη
25.9 g
Λιπαρά
64.4 g
Υδατάνθρακες
108.9 g
Φυτικές ίνες
3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
40.6 g
Νάτριο
1133.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Focus on Ricotta
7 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHam and cheese quinoa muffins
1ωρ. 30 λεπτ.
Magic muffins (Noni Jenkins)
30 λεπτ.
Apple and almond overnight oats (gut health)
24ωρ. 10 λεπτ.
Spinach and leek frittata
40 λεπτ.
Bircher muesli
12ωρ. 10 λεπτ.
Apple and cinnamon muffins
35 λεπτ.
Breakfast bars
40 λεπτ.
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1ωρ. 45 λεπτ.
Overnight berry breakfast
24ωρ. 5 λεπτ.
Prosciutto and basil egg cups
40 λεπτ.
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1ωρ. 35 λεπτ.
Breakfast fruit bars
1ωρ. 20 λεπτ.