
Συσκευές & Αξεσουάρ
Black tahini and beetroot hommus
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
555 g
Υλικά
-
raw beetroots (approx. 500 g), peeled and cut into pieces (2 x 3 cm)4
-
garlic cloves unpeeled4
-
cumin seeds1 tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
olive oil4 tbsp
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
black tahini2 tbsp
-
lemon juice50 g
-
balsamic vinegar1 tbsp
-
olive oil for drizzling
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, cut into pieces2 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 555 g
Θερμίδες
1414.4 kcal /
5917.8 kJ
Πρωτεΐνη
39.9 g
Λιπαρά
81.7 g
Υδατάνθρακες
141.1 g
Φυτικές ίνες
38.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.3 g
Νάτριο
1737.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTuna dip
15 λεπτ.
Hollandaise
15 λεπτ.
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 λεπτ.
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1ωρ. 35 λεπτ.
Chimichurri
5 λεπτ.
Spiced tomato chutney
30 λεπτ.
Lebanese-style hommus
13ωρ. 15 λεπτ.
Diane sauce
20 λεπτ.
Brinjal (eggplant pickle)
1ωρ. 30 λεπτ.
White bean dip with chimichurri
15 λεπτ.
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 λεπτ.
Grilled eggplant dip
2ωρ.