Choux au sarrasin, crabe et ciboulette

Choux au sarrasin, crabe et ciboulette

4.1 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
20 portions

Υλικά

La garniture
  • 80 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 15 g de jus de citron
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 200 g de chair de crabe frais émiettée
  • 10 brins de ciboulette fraîche ciselés
La pâte à choux
  • 150 g d'eau
  • 80 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
  • 2 pincées de sel
  • 70 g de fécule de pomme de terre
  • 70 g de farine de sarrasin
  • 3 gros œufs (63-73 g)

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 90 kcal / 376 kJ
Πρωτεΐνη 3.7 g
Λιπαρά 5.8 g
Υδατάνθρακες 5.7 g
Φυτικές ίνες 0.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων