
Συσκευές & Αξεσουάρ
Herb-salted chicken and chickpea casserole
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Crumb
-
manchego cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
sourdough bread day old80 g
-
hazelnuts, without skin roasted60 g
Herb salt
-
fresh thyme leaves only10 sprigs
-
fresh oregano leaves only3 sprigs
-
flaked salt3 tsp
-
garlic clove1
Casserole
-
garlic clove1
-
olive oil plus 1 tbsp extra for frying30 g
-
bacon cut into pieces (1 cm)120 g
-
dried bay leaves2
-
red capsicum deseeded and cut into strips200 g
-
water300 g
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
sherry vinegar20 g
-
chicken thigh fillets6
-
canned chickpeas (approx. 250 g after draining)400 g
-
fresh green beans trimmed150 g
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
431 kcal /
1810.5 kJ
Πρωτεΐνη
38 g
Λιπαρά
22.8 g
Υδατάνθρακες
15.3 g
Φυτικές ίνες
6.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.6 g
Νάτριο
1766.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Entertaining with Dani Valent
95 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKuruma iraichchi with coconut roti
1h 40min
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
30min
Pad kra pow
45min
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45min
Black bean spaghetti bolognese (gut health)
45min
Chicken in yoghurt
30min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1h 30min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Chicken Pizzaiola
50min
Bolognaise sauce for two
20min
Hunters' stew
1h