Zupa krem z pieczonych buraków z koprem włoskim i jabłkiem

Zupa krem z pieczonych buraków z koprem włoskim i jabłkiem

4.5 169 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
6 porcji

Υλικά

  • czerwonych buraków małych, nieobranych
    300 g
  • oliwy z oliwek plus dodatkowa ilość do skropienia buraków
    10 g
  • bulwy kopru włoskiego pokrojonej na kawałki
    250 g
  • jabłek pokrojonych na kawałki
    100 g
  • pora pokrojonego w 1 cm plastry
    150 g
  • octu balsamicznego
    10 - 15 g
  • wody
    900 g
  • koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
    1 czubata łyżeczka
    1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona
  • miodu wielokwiatowego
    ½ łyżeczki
  • sól do smaku
  • pieprz czarny, mielony do smaku

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 76.7 kcal / 320.9 kJ
Πρωτεΐνη 1.7 g
Λιπαρά 2 g
Υδατάνθρακες 14.5 g
Φυτικές ίνες 3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.3 g
Νάτριο 72.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων