
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ciabatta Brot
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
1 Stück
Υλικά
-
Brotteig (750 g), gemäss Grundrezept, in Stücken1 Portion
-
Wasser130 g
-
Salz1 TL
-
Olivenöl2 EL
-
Zucker1 TL
-
Hartweizenmehl zum Bestäuben
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
571 kcal /
2389 kJ
Πρωτεΐνη
17.2 g
Λιπαρά
7.6 g
Υδατάνθρακες
115.7 g
Φυτικές ίνες
5.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Backen macht Freude
65 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

Brote backen mit Thermomix® Sensor
28 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBerner Zopf
1ωρ. 45 λεπτ.
Hefezopf
2ωρ. 20 λεπτ.
Bürli mit Roggen
12ωρ.
6-Strang-Butterzopf
2ωρ. 35 λεπτ.
St. Galler Bürli
26ωρ. 30 λεπτ.
Waadtländer Kreuzbrot
13ωρ. 30 λεπτ.
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2ωρ. 10 λεπτ.
Dinkel Bürli
26ωρ. 30 λεπτ.
Ruchbrot im Brattopf
2ωρ. 25 λεπτ.
Gefüllte Vollkornbrötchen mit Gemüsesticks und Dip
1ωρ. 10 λεπτ.
Grissini
2ωρ.
Cuchaule (Freiburger Safranbrot)
2ωρ. 30 λεπτ.