Συσκευές & Αξεσουάρ
Rosmarin Focaccia
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
1 Portion
Υλικά
Teig
-
Olivenöl
-
Wasser300 g
-
2 TL Trockenhefe, (20 g)Hefe (20 g)½ Würfel
-
Zucker1 TL
-
Olivenöl40 g
-
Mehl420 g
-
Salz2 TL
Belag
-
Olivenöl
-
Olivenöl20 g
-
Wasser20 g
-
frischer Rosmarin gewaschen und getrocknet2 Zweige
-
grobes Salz2 - 3 Prisen
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
8.5 g
Θερμίδες
1397 kJ /
334 kcal
Λιπαρά
10.7 g
Φυτικές ίνες
4 g
Υδατάνθρακες
54.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOriginal Neapolitanische Pizza
9ωρ.
Quiche Lorraine
50 λεπτ.
Kartoffel-Focaccia
2ωρ. 50 λεπτ.
Grissini
1ωρ. 20 λεπτ.
Omelette-Muffins aus dem Nester
50 λεπτ.
Lachs-Gemüse-Ei-Muffins aus dem Nester
Καμία βαθμολογία
Erdnussbutter Cracker
Καμία βαθμολογία
Glutenfreier Apérokranz mit Speck, Oliven und Käse
Καμία βαθμολογία
Lachshäppchen
1ωρ. 20 λεπτ.
Vollkorn Osterkranz mit Ei und Räucherforelle
1ωρ. 45 λεπτ.
Blätterteig-Rüebli
1ωρ.
Ratatouille-Wähe
1ωρ.