Thunfisch-Empanada (Pastete)

Thunfisch-Empanada (Pastete)

4.7 82 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
6 Stücke

Υλικά

Füllung
  • Zwiebel geviertelt
    300 g
  • rote Peperoni in Stücken
    150 g
  • grüne Peperoni in Stücken
    150 g
  • passierte Tomaten aus der Dose
    200 g
  • Olivenöl
    50 g
  • Zucker
    1 TL
  • Salz
    1 TL
  • Thunfisch in Öl oder Wasser, abgetropft
    200 g
  • hartgekochte Eier zerkleinert
    2
Teig
  • Wasser
    50 g
  • Olivenöl
    50 g
  • Weisswein
    50 g
  • Butter
    90 g
  • Ei
    1
  • frische Hefe
    25 g
  • Weizenmehl
    450 g
  • Salz
    1 TL
Fertigstellung
  • Weizenmehl zum Bestäuben
  • Eigelb zum Bepinseln
    1
  • Wasser zum Bepinseln

Διατροφή ανά 1 Stück

Θερμίδες 694 kcal / 2904 kJ
Πρωτεΐνη 24.07 g
Λιπαρά 38.85 g
Υδατάνθρακες 61.73 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων