Panna cotta de foie con compota de higos y manzana

Panna cotta de foie con compota de higos y manzana

3.8 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
8 raciones

Υλικά

Compota de higos y manzanas
  • de higos secos blandos
    140 g
  • de manzanas (peladas, sin pepitas y en trozos)
    200 g
  • de azúcar moreno
    15 g
  • de vino de Oporto
    25 g
    25 g de vino dulce
  • de canela molida
    1 pellizco
Panna cotta de foie gras
  • de vino de Oporto
    50 g
    50 g de vino dulce
  • anís estrellado
    1
  • de foie gras de pato crudo en trozos
    150 g
  • de nata (35% de grasa)
    200 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta molida
    2 pellizcos
  • hojas de gelatina
    2

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 231 kcal / 964 kJ
Πρωτεΐνη 3.05 g
Λιπαρά 17.01 g
Υδατάνθρακες 98.75 g
Φυτικές ίνες 2.32 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων