Συσκευές & Αξεσουάρ
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 10 λεπτ.
2 portions
Υλικά
Panna cotta
-
unsalted butter for greasing
-
gold strength gelatine leaves2
-
cold water for soaking
-
pouring (whipping) cream140 g
-
full cream milk50 g
-
wasabi paste2 tsp
-
sugar1 tsp
-
yuzu juice (see Tips)2 tsp
-
sea salt½ tsp
Prawns
-
cooked prawns (large) peeled and deveined, with tail intact6
-
fresh chives finely chopped10 sprigs
-
fresh chervil finely chopped (optional)10 sprigs
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
sea salt to season
-
fresh ground black pepper to season, plus extra to serve
Yuzu sauce
-
yuzu juice (see Tips)60 g
-
xanthan gum¼ tsp
-
red grapes cut into halves, to serve5
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portions
Νάτριο
1036.1 mg
Πρωτεΐνη
17 g
Θερμίδες
1917.5 kJ /
456.5 kcal
Λιπαρά
38.2 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
19.7 g
Υδατάνθρακες
10.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Entertaining with Dani Valent
95 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνShredded chicken and sweet potato salad with cranberry dressing
1ωρ.
Oysters Kilpatrick
15 λεπτ.
Baked salmon cheesecake
26ωρ. 35 λεπτ.
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 λεπτ.
Buffalo Chicken Spring Rolls
1ωρ. 30 λεπτ.
Broccoli stem falafel
25ωρ. 40 λεπτ.
Versatile smooth soup
45 λεπτ.
Beetroot carpaccio with burrata
1ωρ. 25 λεπτ.
Sicilian prawn salad
40 λεπτ.
Aussie potato salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15 λεπτ.
Pork and chicken terrine
3ωρ. 20 λεπτ.