
Συσκευές & Αξεσουάρ
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 10 λεπτ.
2 portions
Υλικά
Panna cotta
-
unsalted butter for greasing
-
gold strength gelatine leaves2
-
cold water for soaking
-
pouring (whipping) cream140 g
-
full cream milk50 g
-
wasabi paste2 tsp
-
sugar1 tsp
-
yuzu juice (see Tips)2 tsp
-
sea salt½ tsp
Prawns
-
cooked prawns (large) peeled and deveined, with tail intact6
-
fresh chives finely chopped10 sprigs
-
fresh chervil finely chopped (optional)10 sprigs
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
sea salt to season
-
fresh ground black pepper to season, plus extra to serve
Yuzu sauce
-
yuzu juice (see Tips)60 g
-
xanthan gum¼ tsp
-
red grapes cut into halves, to serve5
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
456.5 kcal /
1917.5 kJ
Πρωτεΐνη
17 g
Λιπαρά
38.2 g
Υδατάνθρακες
10.8 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
19.7 g
Νάτριο
1036.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Entertaining with Dani Valent
95 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChar siu bao pork buns
6h 35min
Patatas bravas with chorizo
1h 20min
Herbed chicken hors d'oeuvres
35min
Chicken 65 and green chutney
1h 5min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Jalapeño poppers
35min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2h 30min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Spiced garlic prawns and calamari
15min
Mushroom cappuccino
25min
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1h 30min