
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lentil and mint salad
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 55 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice30 g
-
ground white pepper1 pinch
-
salt plus an extra ½ tsp3 pinches
-
water1200 g
-
split black lentils200 g
-
cherry tomatoes cut into quarters200 g
-
red onion cut into thin slices (1-2 mm - see Tips)80 g
-
fresh mint leaves only2 - 3 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
297.1 mg
Πρωτεΐνη
12.8 g
Θερμίδες
1345.8 kJ /
320.3 kcal
Λιπαρά
16.1 g
Φυτικές ίνες
8 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.5 g
Υδατάνθρακες
26.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Viva la Vegan
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAussie potato salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Quinoa tabouli
12ωρ. 40 λεπτ.
Scallops with pea purée
25 λεπτ.
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1ωρ.
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 λεπτ.
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 λεπτ.
Melon salad with herb and garlic bread
2ωρ. 5 λεπτ.
Little sausages with tomato sauce and rice (9 months+)
1ωρ.
Miso coleslaw
20 λεπτ.
Mexican corn salad
25 λεπτ.
Pork and prawn dumplings
55 λεπτ.
Hong Kong-style roast pork belly
10ωρ.