
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fattoush with grilled haloumi
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
4 portions
Υλικά
Haloumi
-
full cream milk2000 g
-
junket tablets (see Tips)4
-
water plus 1 extra tbsp for dissolving250 g
-
non-iodised salt20 g
Salad dressing
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
sumac to taste1 - 2 tsp
-
sugar (optional)¼ tsp
Fattoush
-
pita breads2
-
extra virgin olive oil for brushing and frying2 tbsp
-
cherry tomato cut into halves200 g
-
Lebanese cucumbers (approx. 235 g), deseeded and cut into pieces (2 cm)2
-
red capsicum (approx. 225 g), deseeded and cut into pieces (2 cm)1
-
green capsicum (approx. 180 g), deseeded and cut into pieces (2 cm)1
-
red onion cut into thin slices½
-
red radishes then cut into thin slices4
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, torn into pieces7 sprigs
-
fresh coriander leaves only, torn into pieces7 sprigs
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
lemon juice for drizzling
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
719.5 kcal /
3021.3 kJ
Πρωτεΐνη
24 g
Λιπαρά
42.5 g
Υδατάνθρακες
59.3 g
Φυτικές ίνες
6.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
15 g
Νάτριο
2525.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Vegetarian Kitchen
87 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChar siu bao pork buns
6h 35min
Patatas bravas with chorizo
1h 20min
Herbed chicken hors d'oeuvres
35min
Chicken 65 and green chutney
1h 5min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Jalapeño poppers
35min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2h 30min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Spiced garlic prawns and calamari
15min
Mushroom cappuccino
25min
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1h 30min