
Συσκευές & Αξεσουάρ
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Olive tapenade
-
pitted Kalamata olives50 g
-
pitted green olives50 g
-
semi sun-dried tomatoes drained1 tbsp
-
pickled capers rinsed and drained2 tsp
-
fresh basil leaves5
-
ground smoked paprika2 pinches
-
balsamic vinegar1 tsp
Tortilla
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)50 g
-
olive oil plus extra for greasing1 tbsp
-
red onion80 g
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
water500 g
-
Ruby Lou potatoes peeled, cut into halves lengthways and cut into slices (0.5 cm)200 g
-
fresh mushrooms (προαιρετικό πεδίο) cleaned and sliced40 - 60 g
-
red capsicum deseeded and cut into strips (0.5 cm)80 g
-
ground paprika½ tsp
-
sea salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
-
eggs6
-
full cream milk50 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
164 kcal /
687.5 kJ
Πρωτεΐνη
9.7 g
Λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
5.6 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.4 g
Νάτριο
481.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Spanish tapas
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBuffalo Chicken Spring Rolls
1 Std. 30 Min
Baked salmon cheesecake
26 Std. 35 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Oysters Mignonette
5 Min
Parmesan gelato
4 Std. 30 Min
Grain free wraps
15 Min
Shichimi togarashi seasoning
1 Std. 10 Min
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15 Min
Pork and chicken terrine
3 Std. 20 Min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 Min
Summer vegetable salad with maple tahini dressing
Keine Bewertungen
Thai watermelon salad
50 Min