Συσκευές & Αξεσουάρ
Bengali fish cakes
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
12 portions
Υλικά
-
bread cut into pieces (see Tips)1 slice
-
water500 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (2-3 cm)350 g
-
skinless salmon fillets (approx. 2 fillets)350 g
-
olive oil plus extra for frying1 tsp
-
fresh long green chillies trimmed, cut into halves and deseeded2 - 3
-
brown onion80 g
-
fresh coriander leaves and stalks, cut into thirds12 sprigs
-
garlic paste (see Tips)1 tsp
-
ginger paste (see Tips)1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
ground coriander1 tsp
-
garam masala (see Tips)2 tsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lemons cut into wedges for serving
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
226.9 mg
Πρωτεΐνη
7.9 g
Θερμίδες
531.1 kJ /
126.4 kcal
Λιπαρά
7.1 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.3 g
Υδατάνθρακες
6.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Flavours of India
98 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCommunity fave brown rice salad
55 λεπτ.
Pork gyoza with soy dipping sauce
1ωρ.
Bacon and spring onion potato salad
1ωρ. 5 λεπτ.
Vegetable spring rolls
1ωρ. 10 λεπτ.
Curried carrot and ginger soup
40 λεπτ.
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 λεπτ.
Aussie potato salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Herbed chicken hors d'oeuvres
35 λεπτ.
Tandoori chicken
45 λεπτ.
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1ωρ. 40 λεπτ.
Scallops with pea purée
25 λεπτ.
Seekh kebabs
50 λεπτ.