Tartaletas de jamón de York y espárragos (sin gluten)

Tartaletas de jamón de York y espárragos (sin gluten)

4.3 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 raciones

Υλικά

Masa
  • de arroz de grano redondo
    55 g
  • de mijo en grano
    30 g
  • de trigo sarraceno en grano
    55 g
  • de mantequilla fría (y un poco más para engrasar)
    55 g
  • de agua fría
    50 g
  • de sal
    1 pellizco
Relleno
  • de queso parmesano rallado casero
    30 g
  • de leche entera
    150 g
  • de fécula de patata certificada sin gluten (p. ej. Santiveri®)
    10 g
  • de mantequilla
    15 g
  • yemas de huevo
    2
  • de espárragos verdes en trozos
    130 g
  • de jamón cocido en dados (consultar lista FACE)
    80 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 340 kcal / 1422 kJ
Πρωτεΐνη 11.7 g
Λιπαρά 25.7 g
Υδατάνθρακες 16.6 g
Φυτικές ίνες 2.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων