
Συσκευές & Αξεσουάρ
Wild Salmon Fishcakes
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
sourdough bread roughly torn2 slices
-
lemon thin peelings of skin, plus slices for serving1
-
fresh flat-leaf parsley cut in pieces15 g
-
fresh salmon fillets skinless, cut in pieces520 g
-
large egg1
-
fine sea salt1 tsp
-
ghee1 Tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
254 kcal /
1061 kJ
Πρωτεΐνη
22 g
Λιπαρά
15.2 g
Υδατάνθρακες
7.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sports Nutrition
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGreek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1ωρ. 30 λεπτ.
Teriyaki Salmon Burgers
45 λεπτ.
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1ωρ.
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 λεπτ.
Guinness® Bread
1ωρ. 45 λεπτ.
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 λεπτ.
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 λεπτ.
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 λεπτ.
Fish Stew
45 λεπτ.
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1ωρ.
Prawn Curry
30 λεπτ.
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 λεπτ.