
Συσκευές & Αξεσουάρ
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Hollandaise Sauce
-
water15 g
-
lemon juice30 g
-
unsalted butter diced225 g
-
egg yolks from large eggs4
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste1 pinch
Salmon, Asparagus and Rice
-
coriander leaves30 g
-
lemon thin peelings of zest only1
-
jasmine rice285 g
-
water1000 g
-
onion powder1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
green asparagus340 g
-
fresh salmon fillets, skinless (approx. 3 cm thick)450 g
-
lemon juice1 Tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
903 kcal /
3778 kJ
Πρωτεΐνη
33 g
Λιπαρά
58 g
Υδατάνθρακες
62 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
32 g
Νάτριο
672 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Then. Now. Always.
50 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaby-friendly Salmon Fishcakes
1 godz. 25 min
Prawn Saganaki
35 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 min
Mussels Mariniere
Brak ocen
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 godz. 20 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Seafood Laksa
25 min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 min
Salmon and Mushroom Rice
1 godz.
Steamed Fish
30 min