Συσκευές & Αξεσουάρ
Orzo Salad with Artichoke and Feta
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
water1100 g
-
orzo rinsed and drained400 g
-
extra virgin olive oil2 Tbsp
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing4 sprigs
-
feta cheese in pieces130 g
-
artichoke hearts, marinated drained340 g
-
pine nuts toasted60 g
-
sun-dried tomatoes cut in thin slices100 g
-
tinned chickpeas rinsed and drained (1 x 400 g tin)240 g
-
lemon juice1 Tbsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
30 g
Θερμίδες
3281 kJ /
781 kcal
Λιπαρά
25 g
Φυτικές ίνες
20 g
Υδατάνθρακες
96 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Vegetarian Cooking
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRoast Potatoes with Rosemary and Garlic
1ωρ. 10 λεπτ.
Spiced Red Cabbage
1ωρ. 10 λεπτ.
Carrot and Swede Mash
20 λεπτ.
Cauliflower Stuffed Parathas
45 λεπτ.
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25 λεπτ.
Simple Turkey Gravy
25 λεπτ.
Honey Glazed Carrots
30 λεπτ.
Red Cabbage
1ωρ.
Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
1ωρ. 20 λεπτ.
Chestnut and Cranberry Stuffing
1ωρ. 55 λεπτ.
Broccoli and Cauliflower Salad (Surówka brokułowo-kalafiorowa)
5 λεπτ.
Egg and Onion
25 λεπτ.