Ossobuco po mediolańsku

Ossobuco po mediolańsku

4.4 15 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

Gremolata
  • skórki z cytryny ekologicznej, bez białych błonek
    10 g
  • ząbek czosnku
    1
  • natki pietruszki, świeżej, tylko liście
    10 gałązek
  • rozmarynu, suszonego
    1 szczypta
  • soli
    ½ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    2 szczypty
Ossobuco po mediolańsku
  • cielęciny giczy z kością, o grubości ok. 1,5 cm
    4 plastry
  • soli
    ½ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    1 szczypta
  • mąki pszennej
    1 łyżka
  • cebuli szalotki przekrojonej na pół
    30 g
  • oliwy z oliwek
    40 g
  • masła
    10 g
  • białego wina, wytrawnego
    100 g
  • wody
    100 g
    100 g rosołu

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 411.8 kcal / 1724 kJ
Πρωτεΐνη 50.3 g
Λιπαρά 19.8 g
Υδατάνθρακες 4 g
Φυτικές ίνες 0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 6 g
Νάτριο 809 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων