
Συσκευές & Αξεσουάρ
Brie, speck and walnut risotto
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
eschalots30 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
speck cut into cubes (1-2 cm)70 g
-
Arborio rice320 g
-
white wine50 g
-
water700 g
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
fresh ground black pepper to taste⅛ - ¼ tsp
-
Brie cheese softened and cut into cubes (2-3 cm)110 - 125 g
-
walnuts broken into pieces20 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portions
Νάτριο
1558.9 mg
Πρωτεΐνη
15.7 g
Θερμίδες
2204 kJ /
524.8 kcal
Λιπαρά
22.3 g
Φυτικές ίνες
2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
63.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Signature Risottos
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpaghetti carbonara (TM7)
40 λεπτ.
Lasagne with fresh spinach pasta
2ωρ. 20 λεπτ.
Gnocchi
1ωρ. 40 λεπτ.
Vegetable lasagne
1ωρ. 35 λεπτ.
Gluten free pasta
50 λεπτ.
Chicken and prawn noodles
30 λεπτ.
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1ωρ. 10 λεπτ.
Leek, chilli and chorizo sauce
40 λεπτ.
Rice salad
1ωρ.
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5ωρ. 40 λεπτ.
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1ωρ. 30 λεπτ.
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1ωρ. 25 λεπτ.