Συσκευές & Αξεσουάρ
Brie, speck and walnut risotto
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
eschalots30 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
speck cut into cubes (1-2 cm)70 g
-
Arborio rice320 g
-
white wine50 g
-
water700 g
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
fresh ground black pepper to taste⅛ - ¼ tsp
-
Brie cheese softened and cut into cubes (2-3 cm)110 - 125 g
-
walnuts broken into pieces20 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portions
Νάτριο
1558.9 mg
Πρωτεΐνη
15.7 g
Θερμίδες
2204 kJ /
524.8 kcal
Λιπαρά
22.3 g
Φυτικές ίνες
2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
63.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Signature Risottos
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMini vegetable pasta (10-12 months)
50 λεπτ.
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1ωρ. 10 λεπτ.
Pad Thai
1ωρ.
Pilau rice using rice mode
40 λεπτ.
Gwinganna biryani
25ωρ. 20 λεπτ.
Gnocchi
1ωρ. 40 λεπτ.
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1ωρ. 25 λεπτ.
Mediterranean seafood rice with chorizo
1ωρ. 5 λεπτ.
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55 λεπτ.
One pot pasta with chorizo (open bowl)
35 λεπτ.
Udon with chicken and mushrooms
50 λεπτ.
Spaghetti carbonara (TM7)
40 λεπτ.