
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chilli mussels with risoni
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh mussels scrubbed and debearded1000 g
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli deseeded if preferred1
-
onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
anchovy fillets2
-
olive oil20 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
dry white wine100 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water250 g
-
dried risoni pasta100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped to serve4 sprigs
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
349.8 kcal /
1469 kJ
Πρωτεΐνη
42.3 g
Λιπαρά
7.4 g
Υδατάνθρακες
26.4 g
Φυτικές ίνες
3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.5 g
Νάτριο
1843.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thermomix creating something incredible
92 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTeriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Scallops with pea purée
25min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Fish pie with mashed potato topping
2h
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40min
Coconut fish curry
1h 10min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Superfood salmon salad
1h 5min
Mediterranean vegetable bake
50min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min