Chilli mussels with risoni

Chilli mussels with risoni

4.0 21 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • fresh mussels scrubbed and debearded
    1000 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh long red chilli deseeded if preferred
    1
  • onion (approx. 150 g), cut into quarters
    1
  • anchovy fillets
    2
  • olive oil
    20 g
  • canned chopped tomatoes
    400 g
  • dry white wine
    100 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • water
    250 g
  • dried risoni pasta
    100 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped to serve
    4 sprigs

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 1843.3 mg
Πρωτεΐνη 42.3 g
Θερμίδες 1469 kJ / 349.8 kcal
Λιπαρά 7.4 g
Φυτικές ίνες 3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.5 g
Υδατάνθρακες 26.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων