Συσκευές & Αξεσουάρ
Curry coconut fish with spiced lentils
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
boneless, skinless fish fillets (approx. 120 g each)4
-
Indian curry paste of choice, plus an extra 2 tsp (see Tips)30 g
-
coconut milk330 g
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
onion cut into halves1
-
garlic cloves2
-
ghee20 g
-
fresh coriander leaves, stems and roots4 sprigs
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
dried curry leaves dried or fresh (optional)5
-
fresh long red chilli thinly sliced (see Tips)1
-
hot water200 g
-
dried red lentils rinsed100 g
-
frozen peas (see Tips)100 g
-
fresh green beans cut into pieces ( 3cm)100 g
-
carrot cut into battons1
-
coconut milk to drizzle70 g
-
lime cut into wedges, to serve1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
426.3 mg
Πρωτεΐνη
45 g
Θερμίδες
2441.7 kJ /
583.6 kcal
Λιπαρά
23.5 g
Φυτικές ίνες
8.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
17.9 g
Υδατάνθρακες
41.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Savvy suppers
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPrawn noodle curry
10 λεπτ.
Pasta alla puttanesca
35 λεπτ.
Mediterranean vegetable bake
50 λεπτ.
Gruyère salmon patties with salad
1ωρ. 20 λεπτ.
Salmon and fennel risotto
30 λεπτ.
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 λεπτ.
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 λεπτ.
Sicilian prawn salad
40 λεπτ.
Salmon and mushroom rice
40 λεπτ.
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Καμία βαθμολογία
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
1ωρ. 50 λεπτ.
Moules Marinière (mussels)
35 λεπτ.