Συσκευές & Αξεσουάρ
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Green mojo sauce
-
garlic cloves3
-
fresh coriander leaves only30 g
-
fresh parsley leaves only15 g
-
jalapeño chilli trimmed (optional)1
-
sea salt1 tsp
-
extra virgin olive oil200 g
-
sherry vinegar20 g
-
lime juice20 g
Roasted octopus
-
hot water (see Tips)1300 g
-
dried bay leaf1
-
onion50 g
-
whole octopus (approx. 800-1200 g)1
-
gnocchi (see Tips)500 g
-
yellow capsicum cut into strips (1 cm)200 g
-
red capsicum cut into strips (1 cm)300 g
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
fresh coriander leaves only, to garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1516.9 mg
Πρωτεΐνη
58.9 g
Θερμίδες
4091.1 kJ /
977.8 kcal
Λιπαρά
55.7 g
Φυτικές ίνες
8.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.7 g
Υδατάνθρακες
60.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPrawn noodle curry
10 λεπτ.
Pasta alla puttanesca
35 λεπτ.
Mediterranean vegetable bake
50 λεπτ.
Gruyère salmon patties with salad
1ωρ. 20 λεπτ.
Salmon and fennel risotto
30 λεπτ.
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 λεπτ.
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 λεπτ.
Curry coconut fish with spiced lentils
30 λεπτ.
Sicilian prawn salad
40 λεπτ.
Salmon and mushroom rice
40 λεπτ.
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Καμία βαθμολογία
Moules Marinière (mussels)
35 λεπτ.