Συσκευές & Αξεσουάρ
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
24 portions
Υλικά
-
garlic cloves2
-
fresh chives1 tsp
-
lemon zested and juiced1
-
unsalted butter cut into pieces250 g
-
white (shiro) miso paste20 g
-
Japanese pickled ginger thinly sliced10 g
-
light soy sauce5 g
-
vegetable oil5 g
-
warm water10 g
-
fresh scallops half shell, cleaned and pat dried with paper towel24
-
rock salt to serve on500 g
-
wakame salad (see Tip)50 g
-
baby pickled capers10 g
-
fresh coriander leaves only½ bunch
-
lime wedges, to serve
-
lemon wedges, to serve
-
fresh crusty bread to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
101.2 kcal /
423.5 kJ
Πρωτεΐνη
3.5 g
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
2.3 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.4 g
Νάτριο
166.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Chef favourites (part 2)
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Καμία βαθμολογία
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1ωρ. 30 λεπτ.
Prawn and noodle stir-fry
25 λεπτ.
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 λεπτ.
Risoni with salmon and spinach
25 λεπτ.
Tuna sushi rolls
1ωρ. 25 λεπτ.
Salmon filo spiral
1ωρ. 10 λεπτ.
White fish and lemon risotto
30 λεπτ.
Scallops with pea purée
25 λεπτ.
Pasta with tuna
30 λεπτ.
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1ωρ. 15 λεπτ.
Steamed fish with green mash
50 λεπτ.