Συσκευές & Αξεσουάρ
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Almond crusted salmon
-
fresh boneless salmon fillets (approx. 150 g each)4
-
lemon juice30 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
Dijon mustard20 g
-
honey2 tsp
-
garlic cloves2
-
sea salt½ tsp
-
blanched almonds20 g
-
bread broken into pieces50 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
Lemon fettuccine with asparagus
-
water1200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
fresh fettucine pasta250 g
-
asparagus trimmed and cut into pieces (2 cm)250 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
sour cream100 g
-
Dijon mustard to taste1 - 2 tsp
-
lemon zest only, no white pith and 1 tablespoon juice½
-
ground black pepper to season
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, to garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
972 mg
Πρωτεΐνη
43.5 g
Θερμίδες
3339.5 kJ /
795 kcal
Λιπαρά
49.5 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.4 g
Υδατάνθρακες
42.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChilli mussels with thyme and tomatoes
40 λεπτ.
Scallops with pea purée
25 λεπτ.
Fish with ginger lime sauce
35 λεπτ.
Steamed snapper, black beans and rice
1ωρ. 10 λεπτ.
Curry coconut fish with spiced lentils
30 λεπτ.
Sicilian prawn salad
40 λεπτ.
Salmon and mushroom rice
40 λεπτ.
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
1ωρ. 50 λεπτ.
Moules Marinière (mussels)
35 λεπτ.
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35 λεπτ.
Beer batter fish
40 λεπτ.
Linguine marinara
30 λεπτ.