Συσκευές & Αξεσουάρ
Creamy "Cambodian" style fish curry
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
jasmine rice250 g
-
water1200 g
-
sea salt1 tsp
-
brown onion cut into halves150 g
-
garlic cloves4
-
fresh ginger cut into pieces5 cm
-
fresh lemongrass white part only, cut into pieces2 stalks
-
piece fresh turmeric5 cm
-
fresh red chilli deseeded and cut into halves1
-
coconut milk800 g
-
brown sugar40 g
-
fish sauce80 g
-
makrut lime leaves bruised3
-
white fish fillets boneless and skinless, cut in pieces (4 cm)700 - 800 g
-
red capsicum cut into strips250 g
-
snow peas cut into pieces100 g
-
fresh coriander leaves only, to garnish3 sprigs
-
lime cut into wedges, to serve1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1460.9 mg
Πρωτεΐνη
34.1 g
Θερμίδες
2599.7 kJ /
621.4 kcal
Λιπαρά
21.5 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
19.4 g
Υδατάνθρακες
59.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChilli mussels with thyme and tomatoes
40 λεπτ.
Scallops with pea purée
25 λεπτ.
Fish with ginger lime sauce
35 λεπτ.
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 λεπτ.
Steamed snapper, black beans and rice
1ωρ. 10 λεπτ.
Curry coconut fish with spiced lentils
30 λεπτ.
Sicilian prawn salad
40 λεπτ.
Salmon and mushroom rice
40 λεπτ.
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
1ωρ. 50 λεπτ.
Moules Marinière (mussels)
35 λεπτ.
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35 λεπτ.
Beer batter fish
40 λεπτ.