Συσκευές & Αξεσουάρ
Creamy "Cambodian" style fish curry
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
jasmine rice250 g
-
water1200 g
-
sea salt1 tsp
-
brown onion cut into halves150 g
-
garlic cloves4
-
fresh ginger cut into pieces5 cm
-
fresh lemongrass white part only, cut into pieces2 stalks
-
piece fresh turmeric5 cm
-
fresh red chilli deseeded and cut into halves1
-
coconut milk800 g
-
brown sugar40 g
-
fish sauce80 g
-
makrut lime leaves bruised3
-
white fish fillets boneless and skinless, cut in pieces (4 cm)700 - 800 g
-
red capsicum cut into strips250 g
-
snow peas cut into pieces100 g
-
fresh coriander leaves only, to garnish3 sprigs
-
lime cut into wedges, to serve1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1460.9 mg
Πρωτεΐνη
34.1 g
Θερμίδες
2599.7 kJ /
621.4 kcal
Λιπαρά
21.5 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
19.4 g
Υδατάνθρακες
59.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Nessuna valutazione
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1h 30min
Prawn and noodle stir-fry
25min
Risoni with salmon and spinach
25min
Tuna sushi rolls
1h 25min
Salmon filo spiral
1h 10min
White fish and lemon risotto
30min
Scallops with pea purée
25min
Pasta with tuna
30min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Steamed fish with green mash
50min
Fish with ginger lime sauce
35min