
Συσκευές & Αξεσουάρ
Carrot gnocchi with zucchini cream
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to serve100 g
-
water plus extra for boiling500 g
-
carrots cut into thin rounds (5 mm)500 g
-
zucchini cut into cubes (1 cm)600 g
-
egg1
-
salt plus extra to season2 ½ tsp
-
plain flour250 g
-
eschalots30 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
ground black pepper2 pinch
-
fresh basil leaves only, for garnishing1 sprig
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
474.5 kcal /
1993 kJ
Πρωτεΐνη
19.9 g
Λιπαρά
17.3 g
Υδατάνθρακες
54.9 g
Φυτικές ίνες
9.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.2 g
Νάτριο
2082.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Focus on Zucchini
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamy miso mushroom udon
45 λεπτ.
Risotto with lemon, thyme and feta
30 λεπτ.
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 λεπτ.
Chicken Tikka Masala Pasta
45 λεπτ.
Creamy tomato and feta pasta
35 λεπτ.
Crab linguine
30 λεπτ.
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 λεπτ.
Pumpkin and ricotta cannelloni
1ωρ. 20 λεπτ.
Chicken and prawn noodles
30 λεπτ.
Macaroni carbonara
30 λεπτ.
Chicken with almonds
Καμία βαθμολογία
Spaghetti carbonara (TM7)
40 λεπτ.