Συσκευές & Αξεσουάρ
Carrot gnocchi with zucchini cream
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to serve100 g
-
water plus extra for boiling500 g
-
carrots cut into thin rounds (5 mm)500 g
-
zucchini cut into cubes (1 cm)600 g
-
egg1
-
salt plus extra to season2 ½ tsp
-
plain flour250 g
-
eschalots30 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
ground black pepper2 pinch
-
fresh basil leaves only, for garnishing1 sprig
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
2082.6 mg
Πρωτεΐνη
19.9 g
Θερμίδες
1993 kJ /
474.5 kcal
Λιπαρά
17.3 g
Φυτικές ίνες
9.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.2 g
Υδατάνθρακες
54.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Focus on Zucchini
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMini vegetable pasta (10-12 months)
50 Min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1 Std. 10 Min
Pad Thai
1 Std.
Pilau rice using rice mode
40 Min
Gwinganna biryani
25 Std. 20 Min
Gnocchi
1 Std. 40 Min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 Std. 5 Min
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55 Min
One pot pasta with chorizo (open bowl)
35 Min
Udon with chicken and mushrooms
50 Min
Spaghetti carbonara (TM7)
40 Min