Συσκευές & Αξεσουάρ
Baked rice croquettes
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
5 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)30 g
-
eschalots30 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling30 g
-
Arborio rice400 g
-
water800 g
-
salt plus extra to season2 tsp
-
fresh ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
saffron1 tsp
-
eggs3
-
breadcrumbs100 - 150 g
-
prosciutto sliced and cut into pieces (1-2 cm)50 g
-
Emmental cheese cut into cubes (1 cm) (see Tips)100 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1702.8 mg
Πρωτεΐνη
24.2 g
Θερμίδες
2643.8 kJ /
629.4 kcal
Λιπαρά
21.1 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.4 g
Υδατάνθρακες
83.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Signature Risottos
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMini vegetable pasta (10-12 months)
50min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10min
Pad Thai
1h
Pilau rice using rice mode
40min
Gwinganna biryani
25h 20min
Gnocchi
1h 40min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55min
One pot pasta with chorizo (open bowl)
35min
Udon with chicken and mushrooms
50min
Spaghetti carbonara (TM7)
40min