
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pear and blue cheese risotto
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
brown onion cut into pieces60 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine50 g
-
water700 g
-
salt1 tsp
-
Gorgonzola cheese cut into pieces (1 cm)200 g
-
pear peeled, cored and cut into pieces (1 cm)200 g
-
unsalted butter1 ½ tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
623.3 kcal /
2618.3 kJ
Πρωτεΐνη
15.6 g
Λιπαρά
30.2 g
Υδατάνθρακες
68.8 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
13.5 g
Νάτριο
1294.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Signature Risottos
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLinguine with lemon and prosciutto
25 λεπτ.
Pilau rice
30 λεπτ.
Linguine with salmon and herbs
25 λεπτ.
Pasta alla puttanesca
35 λεπτ.
Pumpkin and ricotta cannelloni
1ωρ. 20 λεπτ.
Gwinganna biryani
25ωρ. 20 λεπτ.
Tex-Mex chicken casserole
45 λεπτ.
No-waste veggie bolognese (TM6)
3ωρ.
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 λεπτ.
Creamy tomato and feta pasta
35 λεπτ.
Black bean spaghetti bolognese (gut health)
45 λεπτ.
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 λεπτ.