
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pear and blue cheese risotto
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
brown onion cut into pieces60 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine50 g
-
water700 g
-
salt1 tsp
-
Gorgonzola cheese cut into pieces (1 cm)200 g
-
pear peeled, cored and cut into pieces (1 cm)200 g
-
unsalted butter1 ½ tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1294.6 mg
Πρωτεΐνη
15.6 g
Θερμίδες
2618.3 kJ /
623.3 kcal
Λιπαρά
30.2 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
13.5 g
Υδατάνθρακες
68.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Signature Risottos
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpaghetti carbonara (TM7)
40 λεπτ.
Lasagne with fresh spinach pasta
2ωρ. 20 λεπτ.
Gnocchi
1ωρ. 40 λεπτ.
Vegetable lasagne
1ωρ. 35 λεπτ.
Gluten free pasta
50 λεπτ.
Chicken and prawn noodles
30 λεπτ.
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1ωρ. 10 λεπτ.
Leek, chilli and chorizo sauce
40 λεπτ.
Rice salad
1ωρ.
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5ωρ. 40 λεπτ.
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1ωρ. 30 λεπτ.
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1ωρ. 25 λεπτ.