Συσκευές & Αξεσουάρ
Pear and blue cheese risotto
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
brown onion cut into pieces60 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine50 g
-
water700 g
-
salt1 tsp
-
Gorgonzola cheese cut into pieces (1 cm)200 g
-
pear peeled, cored and cut into pieces (1 cm)200 g
-
unsalted butter1 ½ tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1294.6 mg
Πρωτεΐνη
15.6 g
Θερμίδες
2618.3 kJ /
623.3 kcal
Λιπαρά
30.2 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
13.5 g
Υδατάνθρακες
68.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Signature Risottos
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMini vegetable pasta (10-12 months)
50 λεπτ.
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1ωρ. 10 λεπτ.
Pad Thai
1ωρ.
Pilau rice using rice mode
40 λεπτ.
Gwinganna biryani
25ωρ. 20 λεπτ.
Gnocchi
1ωρ. 40 λεπτ.
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1ωρ. 25 λεπτ.
Mediterranean seafood rice with chorizo
1ωρ. 5 λεπτ.
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55 λεπτ.
One pot pasta with chorizo (open bowl)
35 λεπτ.
Udon with chicken and mushrooms
50 λεπτ.
Spaghetti carbonara (TM7)
40 λεπτ.