Sorgo con zucchine, uvetta e pinoli (vegan)

Sorgo con zucchine, uvetta e pinoli (vegan)

4.6 22 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • spicchio di aglio
    1
  • peperoncino secco piccante (προαιρετικό πεδίο)
    1
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di zucchine a rondelle (2-3 mm)
    150 g
  • di pinoli sgusciati
    20 g
  • di olive taggiasche denocciolate
    40 g
  • di uvetta
    30 g
  • di acqua
    1000 g
  • di sale preferibilmente integrale
    1 cucchiaino
  • di semi di sorgo sciacquati (vedere consigli)
    200 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 315 kcal / 1318 kJ
Πρωτεΐνη 6 g
Λιπαρά 14 g
Υδατάνθρακες 44 g
Φυτικές ίνες 2.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων